Wat kun je verwachten van een kennisforum over architectuur

De zevende jaarlijkse Melbourne Knowledge Week, die plaatsvindt op de laatste dinsdag van mei, is een kans voor belanghebbenden uit de sector om samen te komen en hun kennis en vaardigheden te tonen op gebieden die zowel relevant als minder relevant zijn voor de bedrijfstak. Het Melbourne World Architecture Festival zal dit jaar in april weer plaatsvinden op het voorplein van het Melbourne Museum. Maar dit jaar zijn er meer interessante activiteiten gepland. Laten we eens kijken naar een aantal van de hoogtepunten...

knowledge

Discussiepunten dit jaar waren onder meer: digitale technologieën, creativiteit en design, games en onderwijs, gezondheid en geesteswetenschappen, sociale media, software en onderwijs, en technologiegerelateerde onderwerpen zoals cloud computing en open-sourceprogrammering. Onderwerpen uit het verleden waren onder meer Breedbandvoordelen, Trends in techniek, Trends in het bedrijfsleven, Trends in het onderwijs en Trends in de overheid. Het is de bedoeling van de Melbourne Knowledge Week om belanghebbenden uit de hele sector samen te brengen en hun standpunten, ervaringen en ideeën over belangrijke kwesties waarmee de sector wordt geconfronteerd, te delen, in de hoop dat dit het debat zal aanzwengelen, een gesprek op gang zal brengen en hopelijk verandering teweeg zal brengen. Het programma wordt beheerd door de Council for Australian Architectural Registration Practice (CAAP), de instantie die de accreditatie van architecten in Australië regelt. Om aan het programma bij te dragen, kunt u een aanvraagformulier indienen en/of deelnemen aan een webinar.

Wat kunt u dus op het evenement verwachten? Om het debat te stimuleren en aan te zwengelen, zijn er keynote sprekers, paneldiscussies, vraag- en antwoordsessies, workshops, interactieve ervaringen en nog veel meer. Om uw kennis te vergroten of inzicht te krijgen in onderwerpen die relevant zijn voor uw branche, zou het een goed idee zijn om u in te schrijven voor een paar van de vele programmas die worden aangeboden via de Digital Hub, die zijn ontworpen om u hands-on ervaring te geven met baanbrekende technologie. U kunt ook Melbourne kennis locaties zoals de Saarinen Gallery, waar u kunt bezoeken en verkennen van het werk van lokale en internationale kunstenaars te verkennen, of het bijwonen van een educatief programma zoals de Moog Festival of Design and Technology, waar u een diepgaand inzicht in de nieuwste computertoepassingen en design technologieën te krijgen.