Planning van een bouwproject op basis van een masterplan

bouwplaats

De planning van een bouwplaats is de essentiƫle eerste stap voordat met de bouwwerkzaamheden kan worden begonnen. Met deze planning kent u de grenzen, erfdienstbaarheden, nutsvoorzieningen en rechten van overpad voor uw project. Het zal ook helpen bij de voorbereiding van de juridische documenten, zoals bouwvergunning, bouwplan, en verzekeringspolissen. Het planningsproces kan enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van de omvang van het project. Hieronder volgen de basisstappen die u moet volgen bij de voorbereiding van de bouwplaats:

Planning voor de bouwplaats De belangrijkste taak bij de voorbereiding van een bouwproject is het verwerven van grond voor de bouw. Vaak zal een nieuw bouwproject beginnen met onontwikkeld onroerend goed en het voorbereiden van een werkruimte om snel een specifiek type gebouw te ontwikkelen - of het nu een woongebouw of een commercieel gebouw is. U moet rekening houden met alle factoren, met inbegrip van het soort bouwproject, de locatie, de omgeving en de nutsvoorzieningen, de te gebruiken materialen, de vereiste nutsvoorzieningen, de wetgeving, en natuurlijk de veiligheid van de bouwplaats. Deze overwegingen moeten landgebruik en planning regelgeving, aangrenzende gebouwen, nutsvoorzieningen overwegingen, voorgestelde landgebruik en bestemmingsplan beperkingen omvatten.

Ontwikkeling van uw site Plan Zodra u voldoende grond hebt verworven om op te bouwen, is de volgende stap het creƫren van een uitgebreide master bouwplaats plan dat alles van eigendomslijnen en grenzen tot dakvormen en gebouw kenmerken detailleert. Uw eigendomslijnen dienen als blauwdruk voor uw bouwplan en moeten alle eigendomskenmerken en grenzen bevatten. Master building plan lay-outs kunnen worden voorbereid met of zonder de toevoeging van verhogingen van de belangrijkste kenmerken van het gebouw, zoals kolommen, skylines, en verhogingen van het gebouw verdiepingen. In het masterplan moeten ook gebouwkenmerken worden opgenomen die een praktische functie hebben, zoals een parkeerdek of een trap. Landgebruik en plannen moeten alle geplande veranderingen aan het eigendom, zoals toevoegingen aan gebouwen of verbouwingen, bodembeheer, historisch behoud, verlichting en landschapsarchitectuur, onder andere.