Melbourne Knowledge Week - Lanceert het tentoonstellingsseizoen

De jaarlijkse Melbourne International Exhibition (MIE) is een moment waarop industrie, academische wereld, consumenten en overheid samenkomen om kennis te vieren. Dit is een week waarin het creëren en uitwisselen van kennis wordt gevierd, waarbij mensen uit alle disciplines worden uitgenodigd om deel te nemen. Het is een forum voor het delen van ideeën en ervaringen, en voor het bevorderen van kennis, onderzoek en onderwijs. Daarom komen mensen uit alle lagen van de bevolking op deze week af. Onderwerpen zijn onder meer: Scheppen en bijdragen van kennis; de kracht van ideeën; digitale technologieën en de impact op de samenleving; onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven; gezondheid, medische en technologische systemen; nieuwe technologieën en nieuwe oplossingen; en wetenschap en technologie.

kennisweek

Tijdens de editie van dit jaar zal FLEET opnieuw de aandacht vestigen op het belang van open innovatie en op de gemeenschap gebaseerde innovatie in de voorhoede van de 21e eeuw. Het zal opnieuw een jaarlijks festival organiseren in samenwerking met het Melbourne Institute of Company Research (MICR), waarbij bedrijven, academische organisaties, beleidsmakers, personeel, vertegenwoordigers van de industrie en technologieontwikkelaars worden samengebracht om het potentieel van nieuwe technologieën te verkennen. Een reeks belangrijke industriële beïnvloeders zal ook aanwezig zijn, waaronder chief executive officers en vice-chancellors, hoofdwetenschappers en eredirecteuren van onderzoeksgroepen. Het belangrijkste hoogtepunt van de week is een speciale sessie met als titel "Digitalisering en innovatie: Beheersing van de evolutie van IT". In dit tweedaagse programma zullen industrieleiders en academici samenkomen om de impact van digitale technologieën op organisaties te onderzoeken, hoe zij informatietechnologie transformeren en benutten om tastbare resultaten voor klanten te leveren en hoe zij deze digitale platforms kunnen controleren en evolueren voor optimale prestaties.

Topics voor de tweede week van de Melbourne kennisweek zijn onder meer: "De kracht van associaties: Creating and Controlling Innovative Thinking", waarin de impact van big business in de samenleving en in de bredere context van bedrijfsinnovatie wordt onderzocht. Tijdens de week zal ook een tentoonstelling worden gehouden over de toekomst van uitbestede callcenters. Op de tweede dag van de week zal er ook een levendig debat plaatsvinden tussen leiders uit het onderwijs en de infrastructuur over innovatie en technologie, waarbij de nadruk zal liggen op strategieën om deze doeltreffender te maken. Op de laatste dag van de week zal een paneldiscussie gaan over de toekomst van kennissystemen. De belangrijkste onderwerpen die tijdens het programma aan bod komen, zijn onder meer de rol van bedrijven in het onderwijs en hoe zij de toekomst van online leren vorm kunnen geven.