De Australische internationale kennisweek in Adelaide - 5 redenen om deel te nemen

De Australische internationale kennisweek (AKW) is een internationaal erkende week van onderwijsactiviteiten, cultuur, innovatie en leren. Elk jaar, van april tot mei, staat de maand april bekend als de Melbourne Knowledge Week. Dit is een ideaal moment voor het bedrijfsleven - of het nu gaat om een kleine start-up of een multinational met wereldwijde ambities - om betrokken te raken bij de lokale gemeenschap door middel van een week vol educatieve activiteiten, productlanceringen, conferenties en workshops. Het biedt een uitstekend forum voor lokale bedrijven om in contact te komen met leiders uit de industrie en deel te nemen aan discussies over de dringende problemen van vandaag. De week begint met een onderwijsweek die zich richt op zaken als lezen, schrijven en rekenen, en op het bevorderen van meer aandacht voor technologie en innovatie.

kennisweek

In de tweede week van april gaat ook het Australia Day Festival van start. Dit zeer prestigieuze festival staat in het teken van de geest van de natie en laat zien hoe belangrijk het is om de geschiedenis van Australië te bewaren en het verleden te omarmen. Een wereldwijd publiek kan samenkomen om de verwezenlijkingen van Australië te vieren en bij te dragen aan de groei en welvaart van onze natie door middel van een week van internationale seminars, workshops, tentoonstellingen, evenementen en culturele ervaringen.

De belangrijkste attracties van de week zijn een reeks workshops en seminars, waaronder een Informatietechnologiebeurs (ITX), met meer dan 80 exposanten uit het hele land en het buitenland, en een Productiviteits- en Leeruitwisseling (PLEC) waar het bedrijfsleven en de industrie informatie kunnen uitwisselen over beste praktijken op het gebied van productiviteit, opleiding en innovatie. De Arts and Humanities Conference vindt plaats in de Universiteit van Melbourne en biedt een overzicht van het meest recente onderzoek en innovatie op het gebied van onderwijs, onderzoek en kunst. Andere belangrijke aandachtsgebieden zijn gezondheid, cultuur, geschiedenis en gender. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het leren over nieuwe technologieën en hoe deze kunnen worden gebruikt om de prestaties van studenten te verbeteren, is er de Computers, Gadgets tentoonstelling op de WESTC campus. Tijdens dit jaarlijkse evenement is er ook de Mentor Boys Group, een speciale studentengroep die je zal helpen navigeren door de studententechnologie-ervaring.