Australië voegt zich bij de Global Club

Dit jaar vindt de 20e editie plaats van de Melbourne Knowledge Week, een internationaal kennisgenererend evenement dat academici, studenten en mensen uit diverse vakgebieden samenbrengt om nieuwe kennis en ervaringen uit te wisselen en de interactie tussen de kennisindustrie en de bedrijfs- en gemeenschapssectoren van de stad te bevorderen. De Melbourne Knowledge Week, die in 1992 werd opgericht, is een academisch programma zonder winstoogmerk dat duizenden bezoekers en deelnemers brengt om zowel aan conferenties deel te nemen als, wat nog belangrijker is, nieuwe kennis en vaardigheden op te doen om hun kennisoverdracht te helpen verbeteren. Het programma inspireert ook jongeren om aan kennisontwikkeling te doen, bevordert het bewustzijn van kwesties die de kennisindustrie beïnvloeden en moedigt jonge leiders aan om hun kracht te gebruiken om een verschil te maken in de kenniseconomie.

knowledge

De Melbourne Knowledge Week is nu elk jaar uitgebreid met nieuwe programmaschemas en bestemmingsopties, waaronder workshops, culturele evenementen en workshops, en zelfs enkele unieke programmatische opties voor de onderzoeks- en ontwikkelingsgemeenschappen, waaronder de Melbourne Hub for Knowledge, het Melbourne International Convention Centre, en het Institute for Public Policy Research. Het huidige programma van de Melbourne Knowledge Week legt de nadruk op het belang van de toenemende rol van technologie en innovatie in onderwijs en onderzoek, en op de noodzaak ervoor te zorgen dat alle partijen hun rol spelen bij de ontwikkeling van de toekomst van de kennis. Dit jaar zijn we bijzonder verheugd gastheer te zijn van de Australian Leaders in Education and Knowledge (ALICE), een van de belangrijkste en succesvolste partnerschappen tussen onderwijs, onderzoek en leren in het land.

De deelnemende organisaties vertegenwoordigen enkele van de beste op academisch gebied, met deelname van universiteiten en andere instellingen voor hoger onderwijs, overheidsinstanties en denktanks. Naast het kennis- en innovatiecentrum dat dit jaar in Melbourne is gevestigd, nemen onder meer de Association for Technology Leadership, de Australian Academy of Professional Engineers, de Association of Social Scientists, de Climate Council for Australia, het Centre for Strategic & Budgetary Planning, het Department of Education, het Department of Health, het National Institute for Climate Sciences, het Institute of Public Health, de National Science Foundation, het National Science Program en de National Security Commission deel aan ALICE in Australië. Om aan dit groeiende netwerk toe te voegen, verwachten we nog veel meer deelname van innovatieve leiders in Australië terwijl ze de wereld rondreizen op zoek naar nieuwe manieren om wetenschap en technologie in onderwijs en samenleving te implementeren.